PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

“Electrique c’est magnifique !”

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische bestelauto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE – de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie zonder dat dit ten koste gaat van het prestatievermogen. De elektrische Citroën Berlingo Electric heeft een actieradius van 170 km* en is in slechts 30 minuten op te laden. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied. Stap in het nieuwe tijdperk en profiteer van de Aanbieding Citroën Berlingo Electric

Wat de Berlingo uniek maakt is dat hij leverbaar is met drie zitplekken voorin, deze bijrijdersbank maakt de cabine extra flexibel, de stoel is omhoog te klappen waardoor hoge voorwerpen ook in de cabine vervoerd kunnen worden. De rugleuning van de middelste stoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen.

Dankzij de elektrische aandrijving zoeft u geruisloos over de weg. Daarnaast hoeft u niet meer te schakelen want de Berlingo Elektrisch is altijd voorzien van een automatische transmissie.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Onze voorraad Citroën Berlingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Berlingo staan?Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.