Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen

Ruesink Business Days t/m 31 maart 2021!
Tot en met 31 maart staat in het teken van de Citroën Business Days . Tijdens deze dagen bieden we extra scherpe deals op onze bedrijfswagens, ook de ë-Jumpy en ë-Jumper. Graag komen we vrijblijvend met u in contact over de eindeloze mogelijkheden van Citroën bedrijfswagens.

Financial lease 0% rente tot 5 jaar
Profiteer nu van maar liefst 0% rente tot 5 jaar bij financial lease voor de Berlingo Van, Jumpy of Jumper. Voor deze modellen geldt een actiemaximum van respectievelijk € 15.000 ex BTW (Berlingo Van), € 25.000 ex BTW (Jumpy) en € 30.000 ex BTW (Jumper).

Financial lease 0% rente tot 3 jaar bij elektrisch
Liever elektrisch? Bij de ë-Jumpy of ë-Jumper profiteert u nu van 0% rente tot 3 jaar bij financial lease. Voor deze modellen geldt een actiemaximum van respectievelijk € 40.000 ex BTW.

Flinke kortingen bij aanschaf van een bedrijfswagen
Bij ons profiteert u nu van flinke kortingen bij de aanschaf van een bedrijfswagen:

22 % korting op Berlingo Van en Jumpy (m.u.v. elektrische uitvoeringen)
22% korting op Jumper (m.u.v. elektrische uitvoering)
5% korting op ë-Jumpy
2,5% korting op ë-Jumper

Maak gebruik van de subsidieregeling voor elektrische bedrijfswagens.
U kunst sinds kort subsidie krijgen bij aanschaf van een elektrische bedrijfsauto. Het gaat hierbij om een subsidiebedrag van 10% van de nieuwprijs van een elektrische bedrijfswagen, met een maximum van 5000 euro. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze acties!Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.