PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

Citroën bestaat 100 jaar en dat vieren wij met aantrekkelijk voordeel op diverse modellen. Ter ere van dit jubileum houden wij speciale Business Days van 18 t/m 20 april. Het is dan extra aantrekkelijk om een nieuwe Citroën Berlingo VAN, Jumpy of Jumper aan te schaffen, want u profiteert van duizenden euro’s voordeel. Maar ook de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV maken wij nu extra interessant voor u!

Noteer onze showdagen in uw bedrijfsagenda en zet koers naar onze showroom. Wij demonstreren u graag de vele mogelijkheden van op- en ombouw, zoals een aangepaste vloer of lat-om-lat betimmering. Alles is mogelijk, van gekoelde opbouwcombinaties tot personenvervoer. U kunt rekenen op een messcherp en maatwerk aanbod, dus mis het niet! Vraag naar de voorwaarden.

 Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.