PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

Financial Lease Actie!

Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek.

Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Op de Citroën Berlingo (en de andere bedrijfswagens van Citroën) profiteert u nu van 0% Financial Lease. Dit en een restantbetaling is mogelijk.

De prijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm en inclusief alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken,  Hierin zijn opgenomen: transport naar dealer, deconserveren, poetsen, nul-beurt en lifehammer.


De Citroën Berlingo is een zuinige bestelbus met een lage CO2-uitstoot en een royale laadruimte. Ontdek ook de multifunctionele cabine met drie zitplaatsen.

De Citroën Berlingo bedrijfswagen valt op door zijn sterke persoonlijkheid en zijn moderne en stoere uiterlijk. Met zijn dynamische lijnen, de flink bemeten bumpers, de stevige flankbescherming en riante cabine en laadruimte is de veelzijdige Citroën Berlingo een bedrijfswagen waar u niet omheen kunt.

Laadruimte

Dankzij het laadvolume van maar liefst 4,1 m3 en de brede schuifdeuren en asymmetrische achterdeuren (60/40) die onder een hoek van 180° geopend kunnen worden, kunt u eenvoudig en veilig twee europallets inladen en vervoeren.

Opties en accessoires

Afhankelijk van uw professionele wensen kan de Citroën Berlingo als optie worden uitgevoerd met een complete houten betimmering (vloer, wielkasten, zijwanden). Daarnaast zijn verschillende trekhaken leverbaar.

Verschillende lengtes

De Citroën Berlingo is er als bestelwagen in twee verschillende lengtes: L1 (max. laadvolume 3,7 m3) en L2 (max. laadvolume 4,1 m3).


Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.