Sterke punten Citroën Jumper:

  • Een uitgebreid gamma bedrijfswagens (tot 17 m3): vier lengtes en drie hoogtes, gesloten bestelbus, enkele of dubbele cabine, Plancher Cabine, uitvoeringen voor op- en ombouw.
  • De achterdeuren zijn leverbaar met een hoogte tot wel 2,03 m (de hoogste in het segment) en een laadbreedte van 1,422 m.
  • Brede schuifdeuren met een laadbreedte van 1,25 m.
  • Dankzij de luchtvering achter kan de tildrempel met 7 cm worden verlaagd. In- en uitladen wordt zo nog gemakkelijker.
  • Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot horen tot de laagste van het segment dankzij de e-HDi motor.

Het moderne design van de Citroën Jumper staat ten dienste van de gebruiksmogelijkheden en het voor een Citroën spreekwoordelijke comfort. De dynamische en robuuste voorzijde kenmerkt zich door de koplampen met led-dagrijverlichting. De cabine is optimaal ingericht. De constructie en ergonomie van de auto vergroten het gebruiksgemak en vergemakkelijken met name het vervoer van goederen dankzij de uitstekende verhouding tussen laadvolume en buitenafmetingen.

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij stevige en handige inklapbare deurvangers. Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden.

De standaard dichte scheidingswand beschermt de bestuurder en passagiers doeltreffend tegen de lading en zorgt voor een optimale geluidsisolatie. Jumper is de benchmark in zijn segment als het gaat om:

● de nuttige breedte tussen de wielkasten (1,42 m)

● de nuttige breedte tussen de wanden (1,87 m)

● het laadvolume van 8 tot 17 m3

De Citroën Jumper kan optioneel worden voorzien van luchtvering achter met niveauregeling waarmee de laaddrempel met 60 tot 70 mm verlaagd of verhoogd kan worden, zodat in- en uitladen nog gemakkelijker wordt.

EEN BESTELWAGEN DIE IN- EN UITLADEN GEMAKKELIJKER MAAKT

Dankzij de twee schuifdeuren* kan de laadruimte onder alle omstandigheden gemakkelijk worden in- en uitgeladen. Afhankelijk van de uitvoering bedraagt de breedte van de opening van de schuifdeur 1,075 – 1,250 meter en de hoogte 1,485 – 1,755 meter.

* De tweede schuifdeur is optioneel.

Onze voorraad Citroën Jumper

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumper staan?


FINANCIAL LEASE ACTIE!

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop.

Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek.

Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Op de Citroën Jumper (en de andere bedrijfswagens van Citroën) profiteert u nu van 3,9% Financial Lease.

De prijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm en inclusief alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken,  Hierin zijn opgenomen: transport naar dealer, deconserveren, poetsen, nul-beurt en lifehammer.

*22% Korting reeds  verwerkt in de getoonde vanaf prijs *Control versies uitgesloten van  3,9% financial lease


Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.