Sterke punten Citroën Jumper:

  • Een uitgebreid gamma bedrijfswagens (tot 17 m3): vier lengtes en drie hoogtes, gesloten bestelbus, enkele of dubbele cabine, Plancher Cabine, uitvoeringen voor op- en ombouw.
  • De achterdeuren zijn leverbaar met een hoogte tot wel 2,03 m (de hoogste in het segment) en een laadbreedte van 1,422 m.
  • Brede schuifdeuren met een laadbreedte van 1,25 m.
  • Dankzij de luchtvering achter kan de tildrempel met 7 cm worden verlaagd. In- en uitladen wordt zo nog gemakkelijker.
  • Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot horen tot de laagste van het segment dankzij de e-HDi motor.

Onze voorraad Citroën Jumper

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumper staan?


FINANCIAL LEASE ACTIE!

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop.

Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek.

Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Op de Citroën Jumper (en de andere bedrijfswagens van Citroën) profiteert u nu van 0% Financial Lease.

De prijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm en inclusief alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken,  Hierin zijn opgenomen: transport naar dealer, deconserveren, poetsen, nul-beurt en lifehammer.

*22% Korting reeds  verwerkt in de getoonde vanaf prijs


Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.