Het comfort dat u van een Citroën mag verwachten! Dankzij de aangename zitpositie, het ergonomische dashboard en het uitstekende rijcomfort doet de Nieuwe Citroën Jumpy ook op dit punt niet onder voor een personenauto. Elke rit verloopt efficiënt en ontspannen.

MODUWORK: NOG MEER FLEXIBILITEIT

De speciale Moduwork-scheidingswand, in combinatie met de buitenste zitplaats waarvan de zitting kan worden opgeklapt, biedt u de mogelijkheid het laadvolume nog verder te vergroten. De vlakke laadvloer kan met het veiligheidsnet langs de zijkant van de bestuurdersstoel met 1,16 m worden verlengd (tot een nuttige lengte van wel 4 m bij de XL). Ook kunt u het interieur van de Nieuwe Jumpy ombouwen tot een rijdend kantoor door de middenarmsteun neer te klappen.

Deze armsteun is voorzien van een draaibaar tafeltje met een elastische klemband om voorwerpen (laptop, tablet enz.) op hun plaats te houden. Er zijn specifieke houders voor een smartphone en een tablet als accessoire leverbaar. (Moduwork- scheidingswand is niet leverbaar bij de XS)

De prijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm en inclusief alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken,  Hierin zijn opgenomen: transport naar dealer, deconserveren, poetsen, nul-beurt en lifehammer.

Onze voorraad Citroën Jumpy

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumpy staan?


DESIGN EN MODULARITEIT

Het design van de Nieuwe Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

De handige, moderne en functionele Nieuwe Citroën Jumpy is bestemd voor een breed zakelijk publiek. Of u nu middenstander bent, een koeriersbedrijf hebt, werkzaam bent in de bouw of in de dienstverlening, er is altijd een Jumpy die bij u past!

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,6m3 tot 6,1m3 en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

*22% Korting reeds  verwerkt in de getoonde vanaf prijs


Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.