PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

 

Onze voorraad Citroën Berlingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Berlingo staan?


  • 20% Korting + accessoires € 1.000 + financial lease 36 maanden 0% rente is alleen van toepassing op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, vraag naar de voorwaarden.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.