PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

De Nieuwe Citroën Berlingo Van weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

In de dagelijkse praktijk zult u ook het keyless entry and start-systeem, de elektrische parkeerrem en het head-up kleurendisplay waarderen. Ze behoren tot de 20 rijhulpsystemen waarmee de Nieuwe Citroën Berlingo Van kan worden voorzien.

De cabine van de Nieuwe Citroën Berlingo Van is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken.

Zo kunt u uw laptop opladen via de 220V-aansluiting en hem vervolgens opbergen in de TopBox.

Ook de draadloze smartphonelader is bijzonder praktisch. Daarnaast beschikt u over twee USB- en twee 12V-aansluitingen.

In de multifunctionele Extenso®-cabine kunt u comfortabel werken dankzij het draaibare schrijftafeltje op de achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel.

Motoren van de nieuwste generatie

Een nieuw licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een optimaal rijcomfort en zo laag mogelijke gebruikskosten.
•4 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 75, BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S, BlueHDi 130 S&S, waarvan de BlueHDI 130 S&S ook beschikbaar is met de EAT8-transmissie.
•1 uitvoering met een benzinemotor: PureTech 110 S&S, leverbaar in de loop van 2019.

De 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom, biedt zowel bij lange als korte ritten een optimaal rijcomfort.Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.