Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen
Deel dit nieuwsbericht

CITROËN Ë-JUMPY INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2021

Na de uitreiking van de Citroën Berlingo VAN in 2019 en de Bestelauto van het Jaar 2020 voor de Citroën Jumpy is het nu de beurt aan ë-Jumpy om de prestigieuze titel “Internationale bestelwagen van het jaar 2021” in ontvangst te nemen.

  • De elektrische versie van Jumpy is een praktische oplossing die tegemoet komt aan de behoeften van professionals, overheden en instellingen. Hij biedt hen een grote veelzijdigheid dankzij zijn rijbereik tot 330 km (WLTP-cyclus) en toegang tot stedelijke gebieden met lage emissie eisen, terwijl hij ook bijdraagt tot de bescherming van de luchtkwaliteit en de optimalisering van de gebruikskosten.
  • ë-Jumpy’s elektrische motor vergroot het rijplezier en het comfort aan boord. De geïntegreerde accu’s zijn ontworpen om alle belangrijke praktische kenmerken van de Jumpy te behouden, een maatstaf in het segment.
  • Deze prijs is een erkenning van de echte expertise van Citroën op het gebied van bedrijfsvoertuigen en van zijn proactieve strategie om zijn gamma te elektrificeren om de nieuwe mobiliteitsdoelstellingen te bereiken.

Ë-JUMPY BEKROOND ALS “INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2021”

Citroën ë-Jumpy is bekroond met de prestigieuze titel “Internationale bestelwagen van het jaar 2021”. Zijn eigentijdse vormgeving, comfort aan boord, dynamische kwaliteiten en laadvermogen in combinatie met de voordelen van de beste elektrische technologie, overtuigden een jury van 24 onafhankelijke journalisten gespecialiseerd in lichte bedrijfsvoertuigen (LCV’s). Deze prijs benadrukt de relevantie van bedrijfswagens gericht op de energietransitie en die voldoen aan het professionele gebruik. Voor de goede orde, dit is de zesde keer in de geschiedenis van deze zeer begeerde prijs die Citroën heeft gekregen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.