Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk lanceert Citroën de Collector’s Edition “Origins”, verwijzend naar het rijke automobiele erfgoed van Citroën. Citroën viert deze link tussen het verleden en het heden met een unieke uitvoering van Citroën C3 Aircross SUV.

Compacte C3 Aircross SUV heeft een stoer en verfrissend SUV-karakter en biedt unieke mogelijkheden om eropuit te trekken. Zowel in de stad als daarbuiten rijdt hij bijzonder prettig. Bovendien kan hij ook op minder begaanbaar terrein uitstekend uit de voeten dankzij de Grip Control® met Hill Descent Assist. Dankzij zijn slimme ontwerp biedt Compacte Citroën C3 Aircross SUV een ruim en bijzonder flexibel in te delen interieur en een grote bagageruimte, waarmee hij toonaangevend is in het segment van compacte SUV’s.

De Collector’s Edition Origins is een chique en exclusieve speciale uitvoering ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het merk, die subtiel verwijst naar het verleden en nieuwe personalisatiemogelijkheden biedt.

De introductie van onze jubileum modellen vieren we natuurlijk met een mooie actie! Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins van € 1.940 voorraadvoordeel. Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.