PRIVATE LEASE DEAL! NU VANAF € 493!
OP BASIS VAN 24 MAANDEN EN 10.000 KM!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN!

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Dat betekent ook dat u plannen kunt maken voor een dagje weg of uw vakantie kunt gaan invullen. Niet met het vliegtuig of de trein, maar uiterst relaxed en comfortabel met uw nieuwe auto. Een aantal mooie autoroutes is snel gevonden; autorijden was nog nooit zo leuk!

Liever private leasen? Dat kan ook.

Private Lease betekent geen grote investering in 1 keer en alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Ook wanneer u een auto uit voorraad kiest, kunt u voor Citroën Private Lease kiezen. Of stel hier uw nieuwe Citroën samen en bekijk direct de Citroën Private Lease prijs per maand. Private lea4sen kan in deze tijd voor u wellicht ook een goed alternatief zijn voor het reizen met het openbaar vervoer. Én uw Citroën Private Lease is opzegbaar in geval het echt nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN!

Onze voorraad Citroën C5 Aircross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C5 Aircross staan?Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.