Grand C4 SpaceTourer Business biedt u het beste van de knowhow van Citroën op het gebied van interieurdesign, comfort en technologie. Zijn elegante, moderne en dynamische design zijn de uiting van een karaktervolle auto. C4 SpaceTourer Business biedt u als zakelijke rijder een ongeëvenaard comfort, bijzonder veel ruimte, flexibele gebruiksmogelijkheden en talloze connectiviteitstechnologieën.

De CITROËN Grand C4 Spacetourer is voorzien van een nieuw 7-inch touchscreen. Het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12-inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschikt het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Citroën Connect-Nav. Het nieuwe navigatiesysteem met real-time verkeersinformatie middels een permanente internetverbinding is altijd up-to-date met de actuele verkeersinformatie waardoor in de file staan dus tot het verleden behoort.Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.