Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen

De Nieuwe Citroën C4 is leverbaar met benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d-normen:

  • Soepel en efficiënt rijden
  • Bij de benzinemotoren hebt u de keuze uit vermogens van 100 tot wel 155 pk
  • Dieselmotoren van 110 en 130 pk

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen en gespierde lijnen van een SUV te combineren. De aerodynamische en vloeiende lijnen die kenmerkend zijn voor Citroën, laten zo een kenmerkende stijl zien. Het aerodynamische en vloeiende design is typisch Citroën en valt op door de kenmerkende nieuwe V-vormige led-lichtsignatuur voor en achter, in een nieuwe stijl die zelfverzekerder, gespierder en dynamischer is dan ooit. Het uitnodigende hightech interieur maakt direct een aangename, comfortabele en moderne indruk. Elke klant kan zijn auto naar zijn eigen smaak configureren met 31 kleurcombinaties en Color Packs voor het exterieur en 6 ambiances voor het interieur.

Verkrijgbaar in 3 motoruitvoeringen

De Nieuwe Citroën C4 bieden de klant de keuze uit 3 efficiënte en krachtige aandrijfvormen en motoruitvoeringen waarmee een breed
publiek wordt aangesproken: 100% elektrisch met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een royale actieradius van 350 km, Euro 6d-verbrandingsmotoren van de nieuwe generatie: benzinemotoren met een vermogen van 100 tot 155 pk en dieselmotoren met een vermogen van 110 tot 130 pk.

VRAAG BROCHURE AAN

 Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.