Extra maatregelen Corona

Maatregelen Corona  

Onze bedrijven zijn geopend en u bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Hierbij willen wij u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen voor uw en…

BEKIJK: Extra maatregelen Corona

Grand C4 Picasso

VOOR LIEFHEBBERS VAN RUIMTE, ONTDEK DE
GRAND C4 SPACETOURER

Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de  Grand C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde Grand C4 Spacetourer (7 zitplaatsen) bouwt voort op het onmiskenbare design van zijn voorganger. Het gedurfde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de vloeiende lijnen van de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde en twee nieuwe kleuren: het stijlvolle Gris Acier en het energieke Lazuli Blue.

De met het beste van de knowhow van het merk ontworpen Nieuwe Grand C4 Spacetourer is een uitermate moderne 7-persoons MPV. Intelligente rijhulpsystemen, de rijsensaties, de filosofie achter het comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en de efficiency.

De CITROËN C4 Spacetourer  is voorzien van een nieuw 7 inch touchscreen. Het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12 inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschikt het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Connect Nav.

MAXIMALE BINNENRUIMTE

Hebt u veel ruimte nodig? Dan kunt u rekenen op het ruime en flexibele interieur van de Nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer.

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

Het andere sterke punt van de Nieuwe Grand C4 Spacetourer is de bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 645 liter, die tot 704 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven.

BEKIJK ONZE ACTIES

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.