Deel dit nieuwsbericht

100 jaar Citroën Collector’s Edition Origins!

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector’s Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf.

Citroën C1 Origins


De C1 Origins
heeft standaard een rijke uitrusting met o.a. touchscreen met Apple CarPlay, zwarte licht metalen velgen, extra getinte ruiten achter, automatische airconditioning, two-tone dak en een achteruitrijcamera. Leverbaar in 4 chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Blanc Lipizan, Gallium Grey, Carlinite Grey en Caldera Back. Meer weten over dit jubileummodel?

U herkent een echte Citroën Origins aan de bronskleurige design elementen.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C1 Origins van € 1.000 jubileum voordeel.
Dit jubileum voordeel bestaat uit € 500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 500 bonus.

Citroën C3 Origins

De C3 Origins is standaard rijk uitgerust met zwarte licht metalen velgen, navigatie, DAB+ radio, achteruitrijcamera, two-tone dak, 11 rijhulpsystemen, speciale Origins bekleding, vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Origins van € 2.500 jubileum voordeel.

Citroën C3 Aircross Origins

De Citroën C3 Aircross SUV Origins is leverbaar in vier chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Natural White, Ink Black Platinium Grey en Cosmic Silver.

Dit jubileummodel is rijk uitgerust met o.a. navigatie, DAB+ radio, regensensor, de mogelijkheid tot draadloos opladen van uw mobiele telefoon, zwarte licht metalen velgen en voorzien van een “Origins”-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins van  € 2.500 jubileum voordeel.
Dit jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 1.000 bonus.

Citroën C4 Cactus Origins

De grijze bekleding met goudkleurige sierstiksels en de “Origins”-badges, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard maken Citroën C4 Cactus Origins een opvallende verschijning.

De zwarte 17”lichtmetalen velgen zijn standaard, net als de navigatie, de regen- en lichtsensor, automatische airconditioning, Park Assist (automatisch inparkeren), Keyless entry, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter.

Ontdek zelf de standaard rijke uitrusting van Citroën C4 Cactus Origins.
Profiteer tijdelijk bij aankoop van een C4 Cactus Origins van € 2.500 jubileum voordeel.

Dit jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 1.000 bonus.

Citroën Grand C4 Spacetourer Origins

Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is leverbaar in drie chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: wit, zwart en grijs.

U herkent een echte Origins aan de bronskleurige design elementen. De rijk uitgeruste Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is o.a. voorzien van Xenon verlichting met bochtenfunctie, Park Assist (automatisch inparkeren), 17” licht metalen velgen, Adaptive Cruise Control, navigatie, DAB+ radio en een achteruitrijcamera.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een Grand C4 SpaceTourer Origins van € 2.500 jubileum voordeel.
Dit jubileum voordeel bestaat uit € 2.000 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 500 bonus.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.