Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen
Deel dit nieuwsbericht

Nieuwe C3 Aircross

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, Color Packs en lichtmetalen velgen. Naast de al bekende 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen doen de van de Citroën C5 Aircross SUV bekende Advanced Comfort Seats en een nieuw 9 inch touchscreen hun intrede.

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft een geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde met het nieuwe gezicht van Citroën, dat voor het eerst is toegepast op de Nieuwe Citroën C3. De verchroomde “doubles chevrons” zijn doorgetrokken in de richting van de led-koplampen die meer licht geven en de veiligheid verhogen. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft ook een nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

70 KLEURCOMBINATIES

Voor het exterieur zijn er nog meer personalisatiemogelijkheden met 70 mogelijke combinaties, waarbij er keuze is uit 7 carrosseriekleuren, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Voor de achterste zijruiten zijn er in combinatie met de Color Packs 3 nieuwe decoraties leverbaar:
  • Uitgevoerd in Orange bij het Color Pack Anodised Orange
  • In Natural White bij het Color Pack Natural White
  • Met jaloezie-effect in Chrome bij de Color Pack Shiny Black en Anodised Dark Blue.

ADVANCED COMFORT SEATS

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort met de nieuwe Advanced Comfort Seats, die leverbaar zijn in combinatie met de ambiances Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey. Deze zien er niet alleen comfortabel uit, maar zitten ook heerlijk dankzij de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal. Dankzij de toevoeging van schuimmateriaal met een hoge dichtheid bieden ze ook een uitstekend ergonomisch comfort door het lichaam goed te ondersteunen, wat vooral merkbaar is bij lange ritten.

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt volop ruimte voor alle inzittenden. De beenruimte achterin en de hoofdruimte zijn onovertroffen in zijn segment. Ook zijn flexibiliteit is ongekend, dankzij de verschuifbare en in twee afzonderlijke delen neerklapbare achterbank en de tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel die het mogelijk maakt om een laadvloer met een lengte van 2,40 m te creëren. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt bovendien over een royale bagageruimte van 410 liter die kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter. De nieuwe middenconsole is voorzien van een groot opbergvak dat voor zowel de voor- als achterpassagiers bereikbaar is en met een schuifdeksel kan worden afgesloten.

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is uitgerust met een nieuw 9 inch touchscreen dat extra bedienings- en gebruiksgemak biedt. In de Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV kunt u draadloos uw smartphone opladen. De compatibele apps van uw smartphone kunnen ook op het touchscreen van de auto worden weergegeven dankzij de Mirror Screen-functie die compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay™. De auto beschikt ook over de nieuwe generatie van het Connect Nav-navigatiesysteem en de Citroën Connect Box die u in geval van pech of een ongeval in contact brengt met een gespecialiseerde alarmcentrale.

4 ZUINIGE MOTORVARIANTEN

De avontuurlijke en hightech Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is leverbaar met zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV biedt keuze uit twee PureTech-benzinemotoren (110 en 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (110 en 120 pk). De PureTech 110 S&S-benzinemotor en BlueHDi 110 S&S-dieselmotor zijn leverbaar in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de PureTech 130 S&S-benzinemotor en BlueHDi 120 S&S-dieselmotor zijn leverbaar in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.