Deel dit nieuwsbericht

Vernieuwde C4 Cactus

Ingrijpend gefacelift

De vernieuwde C4 Cactus oogt behoorlijk anders dan zijn voorganger. Een nieuwe neus ligt nu meer in lijn ligt met de nieuwe C3. Daarnaast zijn ook de koplampunits een stuk kleiner dan voorheen. De achterzijde oogt een stuk breder door grotere achterlichten. Er is nog altijd genoeg ruimte om de auto te personaliseren, want Citroën levert 31 verschillende kleurencombinaties met negen verschillende carrosseriekleuren.

Progessive Hydraulic Cushions

Ook op technisch vlak is er het nodige aangepast. Zo installeert Citroën nieuwe wielophanging met zogeheten Progessive Hydraulic Cushions. Dit systeem heeft twee hydraulische opvangpunten per schokdemper. Eentje voor de ingaande slag en de tweede voor de uitgaande demping. Het resultaat? Volgens Citroën veel meer comfort, toch een kenmerk van dit beroemde Franse automerk.

Advanced Comfort Seats

In het interieur installeert Citroën nieuwe Advanced Comfort Seats voor – je raadt het al – meer comfort. Andere verbeteringen zijn bereikt door toepassing van extra geluidsisolatie, nieuwe rijhulpsystemen en een uitgebreider infotainmentsysteem.

De vernieuwde C4 Cactus komt in het eerste kwartaal van 2018 op de markt.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.