Met een elektromotor van 136 pk en een batterij van 50 kWh is de actieradius van deze auto meer dan 300 km (WLTP; NEDC is 450 km).

Bij aankoop van een DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u 6 jaar onderhoud aangeboden:

  • 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking
  • Door DS Automobiles geadviseerde onderhoudsbeurten voor een periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerst bereikt wordt), uit te voeren door een Nederlandse DS Erkend Reparateur naar keuze.

De onderhoudsbeurt omvat:

  • Onderhoudsinspectie
  • Verversing van remvloeistof
  • Vervanging van het interieurfilter

Met de krachtige 100 kW motor (136 pk en 260 Nm), die direct beschikbaar is, rijdt u soepel, dynamisch en stil.Prioriteit aan prestaties, sensaties en vermogen (0 tot 50km/h in 3,5s en 0 tot 100 km/h in 9s)

* Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving van 2020 en geldt voor elektrische voertuigen met een fiscale waarde tot EUR 45.000,-. DS Automobiles Nederland en de DS dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.

¹ Het vermelde brandstofverbruik en de CO2-emissie worden bepaald volgens de nieuwe Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (‘WLTP’) (EU Verordening 2017/948)). De relevante cijfers worden vooralsnog teruggerekend naar NEDC om als basis te dienen voor de BPM-heffing en om vergelijkingen met verschillende automodellen mogelijk te maken. Neem contact op met uw dealer voor de meest recente informatie. Bij het vaststellen van de cijfers is geen rekening gehouden met specifiek gebruik en rijomstandigheden, de uitrusting of de opties. Ook zijn deze cijfers afhankelijk van de bandenmaat. Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies, kunt u terecht op https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html

 Altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.