PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL

Onderscheid uzelf met de DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

RADICAAL EN PUUR

Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft.

EXTERIEURUITRUSTING

♦ De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.
♦ De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische “rock-‘n-roll” look compleet.
♦ De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.
♦ De DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

Onze voorraad DS DS 3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige DS 3 staan?Altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.