Een unieke visie op de DS 4

De DS 4, nu beschikbaar om te bestellen, valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie.

Ontdek de uitvoeringen van de DS 4

Beide versies van de DS 4 zijn leverbaar met de E-TENSE 225 pk plug-in Hybrid-aandrijflijn die nauwelijks ten koste gaat van de binnenruimte of bagageruimte.

Limited Edition DS 4 La Première

De unieke en prestigieuze DS 4 La Première is een exclusieve uitvoering waarmee we de komst vieren van ons nieuwe model. In deze Limited Edition is de DS 4 voorzien van de beste technologieën, het fraaiste interieur en de hoogwaardigste materialen die voor dit model beschikbaar zijn.

Toon uw karakter

De DS 4 combineert het karakter van een SUV-coupé met dat van een compacte hatchback en biedt talrijke personaliseringsmogelijkheden. Daarnaast zijn twee bijzondere uitvoeringen in het gamma van de DS 4 opgenomen: de DS 4 Performance Line met een sportief karakter en de DS 4 CROSS met een extra avontuurlijk karakter.

De pure elegantie van het design

Het interieur van de DS 4 heeft een bijzonder pure uitstraling dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningsschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters. Om het interieur nog verder te verfraaien hebben onze ontwerpers gekozen voor unieke materialen zoals gesmeed koolstofvezel, bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of nappaleder in het voor een DS zo kenmerkende horlogebandmotief.

Mobiliteit van de nieuwe generatie

Onze ingenieurs hebben voor de DS 4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Dit platform is geschikt gemaakt voor de uitvoering E-TENSE 225 met plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij een 180 pk benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau, plus de mogelijkheid om 50 km (gecombineerd, WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.Altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.