Rijdt volledig geruisloos in DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 dankzij de elektrische modus met een actieradius van 50 km (WLTP), meestal voldoende voor woon-werkverkeer.

Vermogen:

300 pk en vierwielaandrijving

0 – 100 km/h in 6,5 s

Verbruik/Uitstoot (WLTP):

Minder dan 2,2 l/100 km

Minder dan 49 g CO2/km

DE VOORDELEN VAN HET PLUG-IN HYBRIDESYSTEEM E-TENSE

Vergroot de actieradius met de BRAKE-functie
De BRAKE-functie is ontwikkeld met de knowhow die in de Formule E is opgedaan. Met deze functie kan de actieradius van DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 worden vergroot doordat tijdens het snelheid minderen en remmen energie wordt teruggewonnen.

Programmeer met E-SAVE het gebruik van de elektrische modus
Met de E-SAVE-functie kunt u voldoende elektrische energie achter de hand houden om de laatste 10 of 20 kilometers van uw rit in de 100% elektrische modus te rijden, dus zonder CO2 of andere schadelijke stoffen uit te stoten. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto’s met een verbrandingsmotor.

Laad de tractiebatterij in 1 uur en 3 kwartier op bij een laadpunt of bij u thuis
De tractiebatterij van DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 kan dankzij de lader van 6,6 kW in 1 uur en 3 kwartier worden opgeladen via een speciale 32A-wallbox of in 8 uur via een normaal 8A-stopcontact.

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK onderscheidt de plug-in hybride E-TENSE 4×4 zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Bent u ook benieuwd naar de prijzen en uitvoeringen?

DOWNLOAD CONSUMENTENPRIJSLIJST
——————————————————
DOWNLOAD BUSINESS PRIJSLIJST

 Altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.