DS 3 CROSSBACK: De nieuwe Urban SUV


Als een uitgekiende mix van elegantie, comfort en technologie onderscheidt onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK zich door zijn imposante silhouet, een indruk die nog wordt versterkt door details die moderniteit en raffinement ademen.

Laat u verrassen door de magie van deurgrepen die zich enkel ontplooien wanneer u ze nodig hebt. De rest van de tijd verdwijnen ze op harmonieuze wijze in het koetswerk en geven ze uw DS 3 CROSSBACK een nog meer geraffineerde silhouet.

DS 3 CROSSBACK is ontworpen voor uw comfort en bevat de meest geavanceerde technologieën van dit moment. Het begint allemaal buiten, met de nieuwe verzonken deurgrepen die worden ingezet wanneer u nadert en wegloopt.

DS 3 E-TENSE

100% ELEKTRISCH

ERVAAR DE DS3 CROSSBACK E-TENSE

Beleef nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-TENSE, met een 100% elektrische aandrijflijn die een indrukwekkend vermogen combineert met een al even indrukwekkende souplesse en geruisloosheid.

Met DS 3 CROSSBACK E-TENSE begint een nieuw tijdperk voor de elektrische auto.  Zo beschikt u over een rijbereik van 320 kilometer over de WLTP-cyclus1 en een batterij die zich in 30 minuten voor 80 procent laat opladen. Ervaar zelf wat de innovaties van DS voor u kunnen betekenen.

Door de slimme plaatsing van het batterijpakket blijft de binnenruimte ongewijzigd ten opzichte van DS 3 CROSSBACK met verbrandingsmotor. Dankzij het motorvermogen van 100kW geniet u in alle stilte van de dynamische rijgedrag.INTERIEUR: ULTIEM COMFORT

Laat u omringen door een typisch Frans raffinement in het interieur van de DS 3 CROSSBACK. We hebben namelijk bijzondere aandacht besteed aan het edele karakter van de interieurmaterialen en de verfijning van elk detail.

Als ode aan Parijs blijft het interieur van de DS 3 CROSSBACK trouw aan de kern van DS’ designfilosofie: personalisering en raffinement. Personaliseer het interieur van uw wagen naar uw evenbeeld door een van onze vier universums of ‘DS inspiraties’ te kiezen

OPERA

RIVOLI

PERFORMANCE LINE

BASTILLE

HIGHTECH VEILIGHEID

De DS 3 CROSSBACK is op het hele gamma standaard uitgerust met  een noodremsysteem tot 85 km/u, een actieve rijstrookassistent en verkeersbordherkenning.
Dankzij deze geavanceerde technologieën, ontworpen door onze ingenieurs, behaalt de DS 3 CROSSBACK de maximumscore van 5 sterren in alle Euro NCAP-tests.

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

Active Safety BrakeNoodremsysteem van de nieuwste generatie
Om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers te garanderen hebben wij uw auto voorzien van het automatische noodremsysteem Active Safety Brake. Met behulp van een sensor en de bovenaan de voorruit geplaatste camera van de nieuwste generatie detecteert dit systeem zowel overdag als ‘s nachts de obstakels* die zich op uw rijstrook bevinden.

In het geval van een dreigende aanrijding wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding en een geluidssignaal. Als de bestuurder dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische noodremsysteem in werking om de impact te verminderen of te voorkomen.

Snelheidslimietherkenningssysteem , extra rijcomfort
Het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem biedt u extra rijcomfort. Dit systeem herkent permanente en tijdelijke verkeersborden met een snelheidslimiet, geeft deze weer op het instrumentenpaneel en waarschuwt u in real-time op het moment dat u de snelheidslimiet overschrijdt. U kunt de gedetecteerde snelheidslimiet ook gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of snelheidsbegrenzer.

Onder bepaalde rijomstandigheden, bijvoorbeeld bij slecht weer, kan het systeem u voorstellen de ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer te wijzigen om uw snelheid aan deze omstandigheden aan te passen. Wanneer u bijvoorbeeld op de snelweg rijdt bij regenachtig weer, kan het systeem u een snelheid van 110 km/h in plaats van 130 km/h voorstellen.

DS 3 CROSSBACK RIJKLAAR VANAF € 31.390