DS3 Crossback

Leverbaar vanaf € 30.190 of vanaf € 449,- per maand

Een hightech stijlicoon

Onze luxe compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Laat u verrassen door de magie van de portiergrepen, die alleen uitgeschoven worden als u ze nodig hebt. Tijdens het rijden, of als uw DS 3 CROSSBACK is vergrendeld, zijn ze op harmonieuze wijze in de flanken verzonken zodat het geraffineerde silhouet van uw DS 3 CROSSBACK perfect tot zijn recht komt.

De DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie versterken niet alleen het elegante karakter van uw auto, maar bieden u bovendien het voordeel van een optimale verlichting onder alle omstandigheden zonder dat andere weggebruikers erdoor verblind worden.

Met behulp van de camera bovenaan de voorruit passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de omstandigheden aan.

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan namelijk uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk in- en uitgeschakeld worden.

Een design met opvallende details

Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.

Verfijning en vakmanschap

Aan boord van DS 3 CROSSBACK ervaart u wat puur Frans raffinement is. De gebruikte materialen in het interieur zijn van onberispelijke kwaliteit en de perfectie is doorgevoerd tot in de kleinste details. Onder het touchscreen springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Geheel in de herkenbare stijl van het merk zijn de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters uitgevoerd in de vorm van diamanten.

Zowel tijdens korte als lange ritten kan het comfort van DS 3 CROSSBACK met één woord worden omschreven: fenomenaal. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn door onze ingenieurs voorzien van een innovatieve vulling met twee dichtheden van het schuimmateriaal, voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de inzittenden.

Omdat rustige momenten zo zeldzaam zijn, vooral in de stad, hebben onze ingenieurs uw DS 3 CROSSBACK voorzien van een uitzonderlijk goede geluidsisolatie. Ook trillingen zijn tot een minimum beperkt.

U kunt dus volop genieten van het rijden, het DS Lounge-effect en in het bijzonder ons hoogwaardige hifi-audiosysteem Focal Electra®.

Met dit systeem, dat bestaat uit 12 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een totaal vermogen van 515 W heeft, kunt u intens genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

DS ACCESS

Deel de toegang tot uw auto met de MyDS App.
Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, is de DS 3 CROSSBACK te voorzien van de functie DS Smart Access waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders. U kunt voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken. DS Smart Access is een bijzonder praktische functie die u de mogelijkheid biedt om uw DS 3 CROSSBACK te ontgrendelen en starten via de MyDS App.

Uw voertuig herkent u van een afstand
Met de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet langer uit uw tas of zak te halen om uw auto te openen of te vergrendelen.

Kies de aandrijflijn die bij u past

De DS 3 CROSSBACK biedt keuze uit drie soorten aandrijflijnen: PureTech benzine, BlueHDi diesel of E-Tense 100% elektrisch.

E-tense 100% elektrische motoren

Beleef nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-tense, met een 100% elektrische aandrijflijn die een indrukwekkend vermogen combineert met een al even indrukwekkende souplesse en geruisloosheid.

BlueHDi-dieselmotoren

Onze BlueHDi-dieselmotoren, die zijn voorzien van een innovatief emissieregelsysteem van de nieuwste generatie, staan bekend om hun hoge mate van efficiency. Ze weten uitstekende prestaties te combineren met lage uitstootwaarden, waarmee ze vooruitlopen op toekomstige emissienormen.

PureTech-benzinemotoren

Onze krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren staan garant voor dynamische rijsensaties in combinatie met een bijzonder lage uitstoot van schadelijke stoffen.

 

DS 3 CROSSBACK is afhankelijk van de motoruitvoering leverbaar met een 8-traps automatische transmissie of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Met een keuzeschakelaar op de middenconsole kan de bestuurder het rijgedrag van de auto aanpassen aan zijn wensen en de omstandigheden: afhankelijk van de uitvoering is er keuze uit tot wel 7 rijstijlen (Manual, Sport, Normal, Eco) of aandrijfstanden (Zand, Modder, Sneeuw).

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

 

 

 

Altijd op de hoogte

Meld u aan voor
onze DS nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.