DS4


ONGEËVENAARD

Een unieke visie op de auto
De DS 4 valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie.

Een geraffineerd en fascinerend design
Grote wielen, een atletisch silhouet, een aerodynamisch profiel: de DS 4 maakt met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design direct een uiterst moderne indruk. De fraai gevormde achterlichten vormen een harmonieus geheel met het elegante ontwerp.

De scherpe blik van de in totaal 98 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting geeft de DS 4 een even opvallende als innovatieve uitstraling

DS 4 combineert het karakter van een compacte hatchback met dat van een SUV-coupé en biedt talrijke personaliseringsmogelijkheden. Daarnaast zijn twee bijzondere uitvoeringen in het gamma van de DS 4 opgenomen: Performance Line met een sportief karakter en CROSS met een extra avontuurlijk karakter.

DESIGN INTERIEUR

Het interieur van de DS 4 heeft een bijzonder pure uitstraling dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningsschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters. Om het interieur nog verder te verfraaien hebben onze ontwerpers gekozen voor unieke materialen zoals gesmeed koolstofvezel, bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of nappaleder in het voor een DS zo kenmerkende horlogebandmotief.

TECHNOLOGIE

DS 4 beschikt over Augmented Technology, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Voor meer efficiency, meer connectiviteit en meer innovaties die uw rijplezier en veiligheid ten goede komen.

Een assistent van uw zintuigen

DS Iris System is ons nieuwe intuïtief en ergonomisch werkende en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen informatie-ecosysteem. Het systeem vormt een persoonlijke assistent die met zijn touch-interface en spraakherkenningsfunctie begrijpt wat u tegen hem zegt en uw commando’s uitvoert zoals u het wilt.

Voor een intuïtief en ontspannen overzicht over de weg

Het DS Extended Head-Up Display biedt een indrukwekkende visuele ervaring die vergelijkbaar is met die van augmented reality. Het op de voorruit geprojecteerde beeld met een diameter van 21 inch lijkt digitale informatie tot 4 meter vooruit op de weg te projecteren, zodat u alles kunt overzien zonder uw ogen van de weg af te wenden.

Uw snelkoppelingen binnen handbereik

Met DS Smart Touch kunt u met één handbeweging een van de zes door u ingestelde snelkoppelingen (bijvoorbeeld een bestemming, contactpersoon, radiozender of instelling van de airconditioning) selecteren zonder uw ogen van de weg af te wenden. Het perfect binnen handbereik geplaatste touchscreen reageert op uw bewegingen en herkent uw gebaren, bijvoorbeeld die voor in- en uitzoomen of het schrijven van letters.

DS 4 E-TENSE

Onze ingenieurs hebben voor de DS 4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Dit platform is geschikt gemaakt voor de uitvoering E-TENSE 225 met plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij een 180 pk benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau, plus de mogelijkheid om 50 km (gecombineerd, WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.

DS 4 RIJKLAAR VANAF € 35.450