DS 7 CROSSBACK


DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles.

Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen.

Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen. Onze DS 7 CROSSBACK is nu ook beschikbaar als Plug-in Hybrid met vierwielaandrijving

DS 7 E-TENSE

PLUG-IN HYBRID 4×4

Vertrek in alle stilte met de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 dankzij zijn zuiver elektrische modus met een rijbereik van 58 kilometer over de WLTP-cyclus. Dat volstaat voor de meeste woon-werkritten.

Deze vierwielaangedreven uitvoering staat garant voor indrukwekkende prestaties (Sprint 0-100: 5,9 seconden). Er zijn vier verschillende rij-standen mogelijk: 100% elektrisch (ZEV), hybride voor lange ritten zonder tussentijds laden (HEV), gecombineerd (SPORT) en 4×4. .

De tractiebatterij kan met 1 van de 2 standaard bijgeleverde laadkabels (mode 2 en mode 3) worden opgeladen in 1 uur en 3 kwartier (mode 3) via een 11kW 16A wallbox of in 8 uur (mode 2) via een een normaal 1,8kW 8A stopcontact.INTERIEUR: ULTIEM COMFORT

Het op Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Daarom is er keuze uit vier thema’s, “DS Inspirations”, waarmee de auto aan ieders karakter en smaak kan worden aangepast.

Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties, zoals het geguillocheerde “Clous de Paris”-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de point perlé-sierstiksels. De twee 12 inch-schermen maken de zintuiglijke ervaring compleet.

OPERA ALEZAN BASALTE

RIVOLI

BASTILLE

OPERA ART BASALTE

PERFORMANCE LINE

HIGHTECH VEILIGHEID

Onze ingenieurs en technici hebben al hun kennis in DS 7 CROSSBACK verwerkt voor een constante veiligheid en uiterst ontspannen rijden. Ons belangrijkste streven is – en zal altijd blijven –  veiligheid: zowel die van de inzittenden als die van andere verkeersdeelnemers.

Dit heeft er voor gezorgd dat DS 7 CROSSBACK de beste beoordeling, vijf sterren, heeft gekregen bij de EuroNCAP crashtest.

Dankzij het DS Night Vision systeem kan de bestuurder de weg beter overzien in het donker en hierdoor mogelijke gevaren eerder opmerken. Door middel van een infraroodcamera in de grille worden voetgangers en dieren binnen een afstand van 100 meter gedetecteerd op de weg.

Afhankelijk van de afstand tot het voertuig worden deze ‘gevaren’ met een geel of rood kader weergegeven op het digitale instrumentenpaneel in de auto.
Bij een dreigende confrontatie klinkt ook een geluidssignaal. Op deze manier kan de bestuurder op tijd reageren en op het gevaar anticiperen.

DS 7 CROSSBACK RIJKLAAR VANAF € 45.890