Private Lease

 DS PRIVATE LEASE

Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. We bieden Private Lease aan in bijna alle  uitvoering.

Daarnaast bepaalt u zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36, 48 en 60 maanden. En u bepaalt zelf hoeveel kilometers u rijdt. U kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 50.000 per jaar.

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3, of DS 7 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij DS-dealer Ruesink.

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. Je wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loop je geen enkel risico op restwaardeverlies.

Met DS Private Lease rijdt u in een splinternieuwe DS. Wij regelen alles voor u,van het afsluiten tot aan het einde van uw contract. Als u de auto na afloop van het contract inlevert, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. U stapt gewoon in uw nieuwe auto zonder dat u een investering hoeft te doen.

BEREKEN DIRECT UW TARIEF

 VOORDELEN DS PRIVATE LEASE:

  • Je kunt bij ons de door jou gewenste DS samenstellen. Wij verplichten je niet tot een keuze uit een aantal uitvoeringen en kleuren.
  • Onderhoud en reparatie gebeurt door DS dealer Ruesink.
  • Geen onverwachte kosten meer.
  • Financiële rust voor je nabestaanden met onze overlijdensrisicodekking

keurmerk-private-lease

Wil je graag een auto leasen en je huidige auto inruilen?

Dit kan bij Autobedrijf Ruesink. Nadat je een offerte hebt aangevraagd voor jouw Private Lease auto kunt u een inruilaanvraag in dienen. Zijn we het daarna eens geworden over de prijs? Dan kun je wanneer je je nieuwe lease auto ophaalt, direct je huidige auto bij ons achterlaten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Altijd op de hoogte

Meld u aan voor
onze DS nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.