Private Lease


DS PRIVATE LEASE
Zonder investeren zorgeloos genieten

Met DS Private Lease rijdt u als particulier in een nieuwe DS voor een vast en laag bedrag per maand, zonder aanbetaling. Inclusief alle vaste autokosten.
Zo kunt u, zonder te investeren, luxueus genieten van uw gloednieuwe DS!

BEKIJK ONZE PRIVATE LEASE ACTIES Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de DS-dealer. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

 VOORDELEN DS PRIVATE LEASE:

  • Je kunt bij ons de door jou gewenste DS samenstellen. Wij verplichten je niet tot een keuze uit een aantal uitvoeringen en kleuren.
  • Onderhoud en reparatie gebeurt door DS dealer Ruesink.
  • Geen onverwachte kosten meer.
  • Financiële rust voor je nabestaanden met onze overlijdensrisicodekking
keurmerk-private-lease

Wil je graag een auto leasen en je huidige auto inruilen?

Dit kan bij Autobedrijf Ruesink. Nadat je een offerte hebt aangevraagd voor jouw Private Lease auto kunt u een inruilaanvraag in dienen. Zijn we het daarna eens geworden over de prijs? Dan kun je wanneer je je nieuwe lease auto ophaalt, direct je huidige auto bij ons achterlaten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.