Bedrijfswagens voorraad

Op zoek naar een degelijke en praktische bedrijfswagen? Ons Businesscenter regelt het.

Met onze voorraad biedt Fiat Businesscenter een groot aantal vervoersoplossingen voor bedrijven. De bedrijfswagens zijn stuk voor stuk comfortabel en veilig en bieden de laadmogelijkheden die u zoekt.
De uitrusting van de bedrijfswagens is aangepast aan de wensen en de dagelijkse praktijk van uw onderneming.

We heten u graag welkom in onze showroom!

Update: Corona maatregelen
Update: Corona maatregelen

WERKPLAATS GEOPEND VOOR ONDERHOUD EN REPARATIE Tijdens de persconferentie van 14 december 2020 is aangekondigd dat alle niet-essentiële winkels de deuren moeten…

Lees verder

In deze tijd waarin wij fysiek contact proberen te beperken, hebben wij ook een verkoper klaarstaan om te bellen, appen en mailen.…

Lees verder

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Ruesink

Ook FIAT Businesscenter staat voor creatieve technologie, comfort en design. Wij bieden u al jaren het meest uitgebreide gamma bedrijfswagens. Bovendien is het aanbod in ons wagenpark zeer scherp geprijsd. Alle bedrijfswagen-gerelateerde zaken vindt u simpel en snel op onze vernieuwde website. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Fiat bedrijfswagen, dan vindt u deze makkelijk via de online zoekfunctie.

Meer over Fiat Businesscenter