UPDATE: CORONA MAATREGELEN

UPDATE: CORONA MAATREGELEN  

De werkplaatsen van onze vestigingen blijven geopend. Afspraken voor onderhoud en reparatie van uw auto kunnen gewoon doorgaan zoals gepland. Onze online showroom is 24/7 voor u geopend.

LEES VERDER

De Fiat 500 Hybrid.  – Drive by Nature.  Vanaf nu kan je groen rijden met een smile.

Fiat 500 Hybrid Pop
Private lease: vanaf € 215 per maand
Op basis van: 60 maanden/7.500 km
Fiat 500 vanaf: € 15.105

De Fiat 500 HYBRID is standaard voorzien van:

  • U-Connect audio
  • Airconditioning
  • Dualdrive stuurbekrachtiging
  • Electrische ramen voor
  • 7 Airbags
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

BEKIJK HIER ONZE PRIVATE LEASE DEALS!

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?


 De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen.  De gestelde vanafprijzen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad. Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Condities vindt u terug op www.leasys.com/nl/dutch/documenten. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW.  Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.