Extra maatregelen Corona

Maatregelen Corona  

Onze bedrijven zijn geopend en u bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Hierbij willen wij u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen voor uw en…

BEKIJK: Extra maatregelen Corona

De Fiat 500 Hybrid.  – Drive by Nature.  Vanaf nu kan je groen rijden met een smile.

Fiat 500 Hybrid Pop
Private lease: vanaf € 209 per maand
Op basis van: 60 maanden/7.500 km
Fiat 500 vanaf: € 15.750 (Incl. € 1500 Bonus)*

De Fiat 500 POP HYBRID is standaard voorzien van:

  • U-Connect audio
  • Airconditioning
  • Dualdrive stuurbekrachtiging
  • Electrische ramen voor
  • 7 Airbags
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

De nieuwe 500 Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 Hybrid Launch Edition worden uitgebracht in de exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’, een dauwgroene lak die hun duurzame karakter benadrukt. Daarnaast zijn de voorstoelen bekleed met Seaqual® Yarn, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee. Maar dé grote troef van de nieuwe Hybrid-varianten is natuurlijk hun geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 20%* lager liggen dan bij hun conventionele tegenhangers.​

De belangrijke stadswagens zijn zoals gezegd uitgerust met een zogenaamd mild hybride systeem in de vorm van het elektronische BSG (Belt integrated Starter Generator) , gekoppeld aan de 3 cilinder Firefly

Het BSG-systeem is direct op de motor gemonteerd en wordt bediend door de riem die ook de hulpaggregaten aandrijft. De energie die het systeem tijdens het remmen en snelheid minderen regenereert, wordt opgeslagen in een lithiumaccu met een capaciteit van 11 Ah. Het elektrisch vermogen van maximaal 3.600 W wordt benut voor het herstarten van de verbrandingsmotor in de Stop&Start-modus en om extra kracht te leveren bij het accelereren.

Met deze technologie kan de verbrandingsmotor ook tijdens het rijden worden afgezet, bij snelheden onder de 30 km/h, door eenvoudig de versnellingsbak naar neutraal te schakelen. Het dashboard, dat informatie over het hybride systeem geeft, meldt de bestuurder wanneer dit het beste kan gebeuren. Tijdens de coasting- of vrijloopmodus verzorgt de lithiumaccu de voeding van alle stroomverbruikers, zodat de bestuurder de volledige controle over de auto houdt.

Exclusieve SEAQUAL™-zetels

Ook best bijzonder zijn de stoelen in het interieur waarop je de vermelding “SEAQUAL® YARN” zult vinden. Een naam die je alleen mag gebruiken als er gebruik is gemaakt van gerecycled kunststof. Zo’n 10% komt uit de zee en de rest komt van het vaste land. Fiat maakt een statement, want dit is een unicum in de hedendaagse auto-industrie. Weer een reden om Fiat te kiezen zullen we maar zeggen.

*Op basis NECD 2-waarden

BEKIJK DE PRIJSLIJST


Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De genoemde vanafprijs voor de Fiat 500 is inclusief € 1.500 bonus. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen.  De gestelde vanafprijzen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad. Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Condities vindt u terug op www.leasys.com/nl/dutch/documenten. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW.  Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.