DE FIAT TIPO 

meer dan twintig jaar geleden stopte Fiat met de productie van de Tipo, maar hij is terug. De nieuwe Tipo is volledig vernieuwd. De laatste Fiat die deze naam droeg voordat de vernieuwde versie kwam, was het model waarvan tussen 1988 en 1995 bijna twee miljoen exemplaren zijn verkocht. Dat model werd ook bekroond met de titel ‘Auto van het Jaar 1989’.

Ruim en comfortabel. Hij is ontworpen voor uw leven en het comfort van alle inzittenden. De Fiat Tipo is pure karakter en comfort, met alle nodige ruimte voor uw gezin.

Tipo Hatchback
Met de Fiat Tipo Hatchback hoeft u niet veel geld uit te geven om toch een rijkgevoel te hebben. De Tipo beschikt over een dynamisch en sportief design met een stoere grille en aerodynamische luchtinlaten. Deze functionele auto is berekend op verre reizen en heeft achterin de grootste beenruimte in zijn klasse. De bagageruimte van de hatchback meet 440 liter. Genoeg om alles mee te nemen wat u op reis nodig heeft. De bestuurdersplaats biedt volledige controle. Alles zit op de goede plaats en perfect onder handbereik. Het interieur zit vol slimme oplossingen en handige opbergvakken. Een infotainmentsysteem met touchscreen en bedieningstoetsen op het stuurwiel is gewoon standaard.

Onze voorraad Fiat Tipo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tipo staan?Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.