Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen

Garantie en onderhoud

Garantie en onderhoud

Wanneer u een Fiat koopt, profiteert u direct van een uitgebreid servicepakket en zorgen wij ervoor dat u veilig blijft rijden tegen zo min mogelijk kosten.

Fabrieksgarantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en geen kilometerbeperking heeft.

De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Servicecentra en omvatten:

  • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
  • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

Garantie op de lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten

De structuurelementen van de carrosserie zijn gegarandeerd tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt.

 

De garantie voorziet in de reparatie en/of vervanging van elk origineel structuurelement van de carrosserie dat beschadigd is door doorroesten en is 8 jaar geldig vanaf de datum dat het voertuig is afgeleverd.

Wij raden u aan de specifieke voorwaarden van uw dekking in uw garantiehandleiding te controleren.

ONDERHOUD

De onderdelen van uw Fiat zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden.

Daarom heeft de Fiat Groep voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.

Naleving van de aanwijzingen van het Geprogrammeerd Onderhoudsschema betekent het optimaliseren van de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig. We adviseren u het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles door uw dealer uit te laten voeren.

De kosten en de werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt van uw Fiat zijn vooraf vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoudsprijzen

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.