PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

500L

Growing Up is cool, daarom is er nu de Fiat 500L. De 500L is een familie auto om samen mee te reizen en biedt ruimte en veiligheid voor alles en iedereen. De innovatieve motor combineert zuinig brandstofverbruik met indrukwekkende prestaties. Stap in de Fiat 500L en laat je verrassen.

Maak je dromen waar

500L Living: compact van buiten, extra large van binnen. Maak jezelf populair: met de 500L Living heb je aan meerijders nooit gebrek! Onbeperkte ruimte om te delen met je naasten. Het comfort en gemak om ver te gaan, en nog verder. Het genieten van een onnavolgbare stijl. Stap even buiten de gebaande paden en in de wereld van de 500L Living.

Mooi en avontuurlijk

Beleef je avonturen in stijl. De Fiat 500L Trekking stimuleert jouw nieuwsgierigheid en verlangen om de wereld om je heen te verkennen. Begin iedere dag aan een nieuw avontuur en doe dat in stijl. De 500L Trekking overtuigt met zijn unieke stijl: matglanzende exterieurdetails, geborsteld stalen flanklijsten, zijskirts, speciale bumpers en brede wielkastranden. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.