Extra maatregelen Corona

Maatregelen Corona  

Onze bedrijven zijn geopend en u bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Hierbij willen wij u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen voor uw en…

BEKIJK: Extra maatregelen Corona

500x

De Fiat 500 als compacte SUV

De 500X is een stoere cross-over die stijl combineert met inhoud. Dat geeft hem precies die X-factor die hem zo speciaal maakt. De 500X combineert karakter en klasse met stijl en comfort. Zijn ruime aanbod aan lakkleuren en exclusieve interieurcombinaties biedt een nagenoeg onbegrensde keuzevrijheid om hem perfect op uw persoonlijke stijl af te stemmen.

Een verleidelijk design in de typische Fiat 500-stijl, in combinatie met de nieuwste technologie. Dat is wat deze urban-versie van de Fiat 500X City look zo bijzonder maakt.

Onweerstaanbare charme

De nieuwe Fiat 500X Cross combineert de karakteristieke looks van de legendarische Fiat 500 met een stoere off-road-uitstraling. Daarnaast onderscheidt deze exclusieve crossover zich door een superieur comfort en baanbrekende technologie. De 500X SUV in een compromisloos avontuurlijke stijl. Een échte cross-over met verschillende aandrijfmogelijkheden voor verharde en onverharde wegen.

bekijk onze acties

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.