Nieuwe 500 La Prima 100% Elektrisch


BEKIJK ONZE ACTUELE VOORRAAD

NIEUW 500 «LA PRIMA»
HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal de eerste stadsauto zijn die beschikt over autonoom rijden technologie van Level 2. Hij zal autonoom kunnen optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen de snelheid hierop aan te passen. Zijn ‘ogen’ zullen ook wijd openstaan voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View” De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal breder en langer zijn. Een strak en puur design, minder knoppen en basislijnen in het interieur. Het zal de mooiste 500 ooit zijn.

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

De nieuwe Fiat 500 ”la Prima” wordt gebouwd op een compleet nieuw platform, klaar voor het volgende decennium. Het staat garant voor een competitieve autonomie, met een nog verbluffendere stadscyclus dan eender welke andere Fiat 500. Want makkelijk thuis opladen in snellaadmodus (85kW) is standaard inbegrepen net als de easyWallbox met Fiat logo.

GEMAAKT VOOR DE STAD

Het rijbereik* tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik maar liefst toenemen tot 400 km.

Je zal kunnen kiezen uit de ‘Sherpa stand: Je zult kunnen kiezen tussen de “Sherpa-stand”: een slimme instelling die de controle van de auto zal overnemen om energie te besparen en exact te berekenen hoe je op je bestemming zult komen bij optimaal behoud van de functies: bijvoorbeeld, mobiele lader, airconditioning, maximum snelheid of acceleratie.

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een snellaadfucntie hebben met 85 kW, zodat je een hele dag zult kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (voor 50 km bereik), terwijl de batterij in 35 minuten voor 80% opgeladen zal zijn. De Mode 3-kabel zal standaard worden meegeleverd, dus je zult bij elk openbaar oplaadstation kunnen laden.

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een van de eerste zijn met één pedaal voor zowel accelereren als afremmen. Telkens wanneer je je voet van het pedaal neemt, zal de auto afremmen en de kinetische energie omzetten in elektrische stroom om de batterij op te laden.

EEN COMPLETE SET AAN LAADOPLOSSINGEN

VOOR EENVOUDIG THUIS LADEN
Een exclusieve easyWallbox met een Mode 3-kabel zal meegeleverd worden om thuis je eigen laadstation te maken. Voorzien van plug & play-technologie zonder ingewikkelde installatie (gewoon in het stopcontact steken) en een bluetooth-verbinding om de laadstatus van de batterij te controleren. De easyWallbox zal voorzien zijn van een gestabiliseerd energiesysteem om stroomonderbrekingen in huis te voorkomen en maakt het mogelijk om de nieuwe 500 op te laden tot 2,3 kW (Mode 2) Indien deze Wallbox professioneel wordt geïnstalleerd op een aparte groep, kan je de nieuwe 500 zelfs tot 7,4 kW opladen (Mode 3, indien de technische thuissituatie dit toelaat).

VOOR EENVOUDIG BUITENSHUIS LADEN
Geen zorgen als je niet thuis bent: je zult de meegeleverde Mode 3-kabel kunnen gebruiken om de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» te laden bij publieke oplaadpunten.

CONNECTIVITEIT

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe binnenkort beschikbare Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25″ display, zal altijd binnen handbereik zijn.De ultrasnelle Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen 5 seconden na het openen van de deur.Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare schermopmaak ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is.

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd verbinding hebt. Verbind je iPhone met het Uconnect™ 10,25″-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken: je kan de navigatie gebruiken, bellen, berichten verzenden en ontvangen, maar ook luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts, zonder daarbij de focus op de weg te verliezen.

Met My Remote zal je rechtstreeks vanaf je smartphone de positie kunnen bepalen van de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima». En dat is nog niet alles. Vanaf de Fiat app zal je ook de deuren kunnen vergrendelen en openen, evenals het laadniveau van de batterij controleren, inplannen wanneer de airconditioning aan gaat en het laden van de batterij plannen.

BEKIJK ONZE ACTUELE VOORRAAD