PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

Panda

Absoluut comfortabel, ronduit stijlvol

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. Kies je voor een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik, dan kies je voor de Panda. Het is tijd om je dromen concreet te maken, het is tijd voor de Fiat Panda. De Panda is een niet te imiteren auto, omdat hij van meet af aan is ontworpen volgens het principe ‘vorm volgt functie’. En dat maakt hem ook zo uniek: zijn uiterlijk toont zijn ware karakter.

Fiat Panda lacht je toe! Met verrassend veel ruimte. En een uitgebreide standaarduitrusting.

De ideale stadsauto. Compact en slim. Comfortabel en functioneel. Vlot en ongecompliceerd. Schoon en efficiënt.
De Fiat Panda combineert het beste van toen met het nieuwste van nu. En is mooier dan ooit.

Opvallende Panda eigenschappen die we hier beslist moeten noemen: De hoge zit, standaard 5 deuren, 14 verschillende opbergvakken en een inhoud van maar liefst 775 liter. Nog meer getallen? Fiat Panda lengte: 3,65 meter. Breedte: 1,64 meter. Hoogte: 1,55 meter.

Panda Cross

Road in stijl. Met de Fiat Panda Cross. De 4×4 stadsauto. Klein van formaat (lees: overal parkeren), maar groots in prestaties (lees: overal rijden). Dus trek erop uit. Veilig met voor- en zij-airbags, electronic stability control (ESC), ABS, ASR, ELD, en City Brake Control.

Deze Fiat Panda SUV hunkert naar avontuur. Dat voel je. Dat merk je. En dat zie je aan de details; 15” lichtmetalen velgen met ‘burnished matt’ afwerking, specifieke dakstangen, zijskirts met Cross-logo, verchroomde uitlaat voor en achterbumper met beschermplaat. Kom maar op!

Bekijk onze acties

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.