PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact

Tipo

Stijlvol, ruim en comfortabel

Ontworpen om te voldoen aan uw wensen. Dat is wat wij nu ‘Typisch Tipo’ noemen, de ideale sedan. We hebben het comfort de ruimte gegeven. Veel ruimte, veel comfort: dát was de opdracht voor de ontwerpers. En daarin zijn ze glansrijk geslaagd. De Fiat Tipo staat voor rijplezier in maat XL. En dat bedoelen we letterlijk: stap in en ontdek zelf hoe indrukwekkend ruim hij is. U hebt niet veel nodig om veel te krijgen.

Tipo Hatchback

Met z’n lengte van maar liefst 4 meter 37 (!) geeft deze eigentijdse en praktische auto iedereen de ruimte. Dus stap in de Fiat Tipo Hatchback, neem uitgebreid plaats en geniet. Van het uitzicht. De hoofd-, been- en bagageruimte. De comfortabele stoelen. En van het nieuwste van het nieuwste.

Deze Fiat Hatchback wordt namelijk geleverd met Uconnect™ 7-inch HD LIVE-tablet. Voor topkwaliteit entertainment. Muziek streamen van TuneIn en Deezer. En voor de volledige controle met achteruitrijcamera en TomTom satellietnavigatie met 3D-kaarten. Kortom; alles erop en eraan; Typisch Tipo!

Tipo Stationwagon

Functionaliteit, stijl en comfort komen samen in de Fiat Tipo Stationwagon.
Die laat zich dan ook het beste omschrijven als: Veelzijdige stationwagon met een tijdloos uiterlijk en een ongekend ruim interieur.

Niet zo gek wanneer je weet dat deze stationwagen 4,57 meter in de lengte meet. En 1,79 meter in de breedte. Zelfs de allergrootsten krijgen de vrijheid en de ruimte. Zitruimte, hoofdruimte en beenruimte voor vijf mensen van 1,85 meter? En hun bagage? Geen probleem voor de Fiat Tipo Station.
Met een laadruimte van 550 liter; met het grootste gemak!

Tipo Sedan

De nieuwe Tipo sedan heeft alles in zich om alledaagse activiteiten een stuk minder alledaags te maken. Wil je weten wat Typisch Tipo is? Een rijke standaarduitrusting, uitgebreid comfort, aangename rij-eigenschappen en enorm veel ruimte! Dat zit wel goed dus. Dat geldt niet alleen voor de bestuurder maar uiteraard ook voor de passagiers.

Stap in deze 4,54 meter lange, 1,79 brede en 1,49 hoge no-nonsens Fiat Sedan en geniet van buitengewoon veel hoofdruimte, indrukwekkend veel beenruimte en ongekend veel bagageruimte. Met maar liefst 520 liter (!) de meeste ruimte in z’n klasse!

bekijk onze acties

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.