Deel dit nieuwsbericht

Fiat 500 Hybrid

Fiat maakt de prijzen van de 500 Hybrid bekend. De nieuwe 1.0 benzinemotor met mild hybrid-ondersteuning vervangt de huidige motoren. De vanafprijs zakt door de lagere CO2-uitstoot met bijna 1.000 euro.

De prijzen van de Fiat 500 Hybrid zijn bekend. De stadsauto is dankzij een nieuwe 1.0 driecilinder benzinemotor en mild hybrid-techniek schoner en zuiniger geworden. Dat heeft ook zijn weerslag op de prijzen, die dankzij de lagere CO2-belasting met 955 euro omlaag gaan. De nieuwe vanafprijs van de 500 is 15.735 euro, voor de Pop-uitvoering.

De 1.0 driecilindermotor vervangt zowel de 0.9 TwinAir als de 1.2 viercilindermotor. Die laatste blijft nog wel leverbaar in combinatie met de Dualogic-automaat. Alle Hybrid-versies zijn voorzien van een nieuwe, handgeschakelde zesversnellingsbak. Het brandstofverbruik van de Fiat 500 1.0 Hybrid is 3,9 l/100 km (1 op 25,6), de CO2-uitstoot is vastgesteld op 88 g/km.

De uitrustingsniveaus van de Fiat 500 zijn gelijk gebleven, het model is onveranderd leverbaar als Pop, Lounge, Star en Rock Star. De basisuitrusting omvat onder meer airconditioning, een multimediasysteem met 5 inch aanraakscherm en portiervergrendeling met afstandsbediening.

Tijdelijk levert Fiat bovendien de Launch Edition, die is gebaseerd op de Star-uitvoering en is aangekleed met een speciale lakkleur, stoelbekleding van gerecycled plastic, diverse badges en specifieke 16 inch lichtmetalen wielen.

Vraag nu een offerte aan
Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.