PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact
Deel dit nieuwsbericht

Fiat 500 is 60 jaar jong!

Fiat 500 is jarig en dat vieren we met de speciale Fiat 500 Anniversario. De 500 Anniversario is onder andere leverbaar in twee nieuwe vintage exterieurkleuren ‘Sicilia Orange’ en ‘Riviera Green’. In combinatie met zijn chromen accenten op motorkap en spiegelkappen, de historische Fiat-logo’s en 16-inch lichtmetalen velgen in vintage stijl is de Anniversario een vette knipoog naar de originele Fiat 500.

Maar technologisch is de Anniversario natuurlijk wel helemaal van deze tijd. Neem alleen al z’n Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-touchscreen en bijvoorbeeld de standaard cruise control.

Speciale verjaardags-aanbieding


Stapt u in de Anniversario met Fiat Private Lease, dan trakteert Fiat u op een 500 Anniversario met Apple Carplay vanaf € 60 per week*. Wat een feest! En u krijgt er nu ook nog € 500 aan brandstof bij cadeau!

Toch liever kopen?
De Fiat 500 Anniversario is al verkrijgbaar vanaf €19.095

Ontdek de Anniversario
Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.