Extra maatregelen Corona

Maatregelen Corona  

Onze bedrijven zijn geopend en u bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Hierbij willen wij u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen voor uw en…

BEKIJK: Extra maatregelen Corona
Deel dit nieuwsbericht

Fiat Concept Centoventi: elektrische mobiliteit voor iedereen!!

Ter gelegenheid van zijn 120-jarig bestaan presenteert Fiat in Genève de Fiat Concept Centoventi, een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het merk.

Als merk dat van oudsher mobiliteit voor iedereen hoog in het vaandel heeft staan, biedt Fiat met de Centoventi-conceptcar een betaalbare elektrische mobiliteitsoplossing voor iedereen.
Betaalbare maar trendsettende mobiliteit zit diep verankerd in het merk-dna, wat ook tot uitdrukking wordt gebracht in het motto ‘The ABC of cars. Affordable But Cool’.

De Fiat Concept Centoventi biedt mensen de mogelijkheid om de ruimte in de auto, de interieurstijl en de accessoires aan te passen op basis hun smaak en behoeftes van dat moment en zo telkens opnieuw een unieke auto te creëren.

Het modulair accupakket maakt ook voor de aandrijving maatwerk mogelijk: door simpelweg meer accu’s te kopen of huren kan de gebruiker het rijbereik van uitbreiden van 100 tot 500 km.

De Fiat Centoventi is in feite een ‘blanco’ auto: hij wordt geproduceerd in slechts één kleurstelling die door klanten kan worden gepersonaliseerd met het ‘4U’-programma dat een keuze biedt uit 4 daken, 4 bumpers, 4 wielsierdeksels en 4 exterieurwrappings.

Mopar heeft een actieve bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Fiat Concept Centoventi: het FCA-aftersalesmerk voor originele onderdelen & accessoires, customer care en garantie- en onderhoudsservices zal het hele proces van ontwikkeling, productie en levering van accessoires voor de Centoventi verzorgen.

De Fiat Concept Centoventi onderscheidt zich met typische Fiat stijlelementen die over de hele wereld gelden als een toonbeeld van Italiaans design en creativiteit.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.