Showroom weer open!

Maak nu een showroomafspraak  

Wilt u graag een afspraak maken in één van onze showrooms? U bent van harte welkom! Plan eenvoudig online uw afspraak in of neem rechtstreeks contact op met één van…

Direct afspraak plannen
Deel dit nieuwsbericht

Fiat heeft alle prijzen van de nieuwe en volledig elektrische 500e bekendgemaakt.

Het instapmodel, de Fiat 500e Action, komt in de prijslijst voor 24.900 euro. Daarvoor moet je wel een concessie doen, aangezien je dan ook een kleiner accupakket krijgt.

De reeds gepresenteerde versies van de Fiat 500e zijn uitgerust met een accupakket van 42 kWh, goed voor een bereik van 320 kilometer. Het instapmodel is voorzien van een exemplaar van 23,8 kWh, waarmee je volgens Fiat 180 kilometer ver komt. De elektromotor levert 95 in plaats van 118 pk.

Wil je een uitvoering met het accupakket van 42 kWh en meer vermogen, dan ben je aangewezen op de Passion-versie. Deze kost minimaal 28.600 euro, waarmee de Fiat 500e alsnog voordeliger is dan menig concurrent. De Passion is tevens het eerste uitrustingsniveau waarmee je de nieuwe 500e 3+1 kunt bestellen.

Deze donderdag gepresenteerde carrosserievariant heeft aan de rechterzijde een extra, naar achter openend portier. Deze zogeheten ‘suicide door‘ zit ook op elektrische auto’s als de BMW i3 en de Mazda MX-30. Daarnaast maakt Rolls-Royce er veelvuldig gebruik van. De Fiat 500e 3+1 Passion kost 30.600 euro.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.