PijlPijlGroupIcon Alles in 1Icon BeschermplanIcon InruilenIcon Investering voorafIcon Vast maanbedragIcon Snel rijdenIcon Vast contact
Deel dit nieuwsbericht

Ontdek de Nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfswagen

De iconische Citroën Berlingo, waarvan de eerste generatie in 1996 verscheen, maakt na een productie van meer dan 1,5 miljoen exemplaren plaats voor de derde generatie: de Citroën Berlingo Van. Nieuwe Berlingo Van maakt een grote sprong voorwaarts op het gebied van design, uitrusting en flexibiliteit. Hij is de ideale compagnon voor elke professional. Leverbaar vanaf eind 2018.

Citroën, al 100 jaar partner van professionals

Bij Citroën begint de historie van de compacte bestelwagen in het midden van de 20e eeuw. De Berlingo is het vervolg op een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 is begonnen met de C4 Fourgon. In 1950 introduceerde het merk de beroemde “besteleend”, de bedrijfswagenuitvoering van de al even iconische 2CV.

In 1978 werd de besteleend opgevolgd door de Acadiane.

In de jaren 80 werd het bestelwagenaanbod sterk gemoderniseerd met de Citroën C15 waarvan in 22 jaar 1,18 miljoen exemplaren zijn geproduceerd.

De volgende revolutie diende zich aan het einde van de 20e eeuw aan: de Berlingo! De allereerste generatie die in juli 1996 op de markt kwam, brak dankzij een uniek concept en een ongekend comfort met de heersende tradities. De innovatieve carrosserievorm met een geïntegreerde laadruimte vormde de sleutel tot het succes van de Berlingo. De Berlingo is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de benchmark in zijn segment.

De stoere en robuuste Nieuwe Citroën Berlingo Van heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen, zonder agressief over te komen:

– Een voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, de Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen.
– Een zijaanzicht met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

OP EN TOP VEELZIJDIG!

Een aanbod op maat

Als ideale compagnon voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver.

De uitvoering “Driver” is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of veel bestellingen laten bezorgen in stedelijke gebieden: – Extra rijcomfort – Extra geluidsisolatie – Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen met de technologie Surround Rear Vision – 8 inch touchscreen met connectieve autoradio

 

De uitvoering “Worker” voor bedrijven die materiaal en personeel naar hun werkterrein vervoeren: – Extenso®-cabine: 3 zitplaatsen voorin en het gebruiksgemak van een mobiel kantoor. – Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip. – Een tot 1000 kg vergroot nuttig laadvermogen, extra verlichting in de laadruimte en sjorogen boven de wielkasten voor extra gebruiksgemak.

Op maat voor alle gebruiksdoeleinden

Met de Nieuwe Citroën Berlingo Van kunt u alle kanten op. Het is een flexibele en veelzijdige bedrijfswagen met:

– 2 carrosserielengtes: M (4,40 m) en XL (4,75 m)
– 2 schuifdeuren en achterdeuren met een openingshoek van 180°
– Een toonaangevend laadvolume van minimaal 3,3 m3 tot 3,9 m3 in de XL-uitvoering en een nuttig laadvermogen van tot wel 1000 kg
– Talloze praktische opbergmogelijkheden en functies: 113 liter aan opbergmogelijkheden (waaronder de Top Box aan passagierszijde), een 220V-stopcontact, enz.

UITRUSTING EN NUTTIGE TECHNOLOGIE

Nieuwe Citroën Berlingo Van zit boordevol technologieën die dagelijks van pas komen. Dankzij deze technologieën rijdt de functionele en praktische Nieuwe Citroën Berlingo Van extra veilig en ontspannen. Hij is toonaangevend in zijn segment met:

– 4 connectiviteitstechnologieën waaronder Citroën Connect Nav, Mirror Screen (Apple CarPlay / Android Auto / Mirrorlink) en draadloos opladen van een smartphone
– 20 rijhulpsystemen

De Citroën Berlingo Van is leverbaar met een voor bedrijfswagens uniek systeem: de Surround Rear Vision-technologie die voor een onovertroffen zicht zorgt.

Het 5 inch-scherm op de plaats van de binnenspiegel geeft de beelden van de twee camera’s (één in de voet van de buitenspiegel aan passagierszijde en één aan de bovenzijde van de achterdeuren) weer.

3 weergaveopties:
– Een beeld van de omgeving achter de auto: het scherm geeft een beeld met een groot bereik weer van wat zich recht achter de auto bevindt, voor een optimaal overzicht van de omgeving.
– Een beeld van de omgeving naast de auto: het scherm geeft een beeld van de omgeving aan de passagierszijde weer om de dode hoek te beperken.
– Achteruitrijcamerafunctie.

Motoren van de nieuwste generatie

Een nieuw licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een optimaal rijcomfort en zo laag mogelijke gebruikskosten.

– 1 uitvoering met een benzinemotor: PureTech 110 S&S BVM6
– 5 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S BVM6 en EAT8

De 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom, biedt zowel bij lange als korte ritten een optimaal rijcomfort.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.