Deel dit nieuwsbericht

Update: Corona maatregelen

WERKPLAATS GEOPEND VOOR ONDERHOUD EN REPARATIE

Tijdens de persconferentie van 14 december 2020 is aangekondigd dat alle niet-essentiële winkels de deuren moeten sluiten tot nadere orde.

Uiteraard is het belangrijk dat je ook in deze situatie nog steeds mobiel kunt blijven, daarom heeft de overheid besloten dat locaties voor reparatie en onderhoud van motorvoertuigen geopend blijven tijdens de lockdown.

Wij als team van Ruesink zijn je graag op een passende en verantwoorde manier van dienst, hierbij blijven wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM volgen.

ALLES OP EEN RIJTJE:

  • Onze werkplaatsen zijn gewoon open met de juiste capaciteit en expertise. Maak gerust een afspraak, ook voor regulier onderhoud.
  • De fysieke showrooms zijn gesloten, echter online zijn wij altijd open en beschikbaar voor al je vragen
  • Heb je een afspraak in de showroom? Voor advies, een proefrit of de aflevering van je nieuwe auto? Je verkoopadviseur neemt contact met je op voor een maatwerk oplossing.
  • Wij blijven graag met je in contact en je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken.

ONS ANTWOORD OP VEELGESTELDE VRAGEN:

Zijn de vestigingen nog open?
Al onze vestigingen zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00.  Het is mogelijk om je auto langs te brengen voor een werkplaats afspraak, onze showroom is gesloten tot nadere orde. Je kunt online onze volledige showroom online bekijken en een proefrit aan huis aanvragen.

Ik heb een werkplaats afspraak ingepland staan, wat nu?
Al onze vestigingen zijn open, je kunt je auto bij ons langs brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens je bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren je auto grondig bij inname en wanneer je de auto weer bij ons komt ophalen.

Ik heb een probleem met mijn auto, wat nu?
Onze werkplaatsen zijn op de normale tijden geopend en wij staan voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op de weg te kunnen laten rijden. Wij adviseren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen adviseren welke vestiging direct tijd voor je heeft.

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?
Wij komen graag de auto kosteloos bij je ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wil je van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van je werkplaatsafspraak. Heb je de afspraak al bij ons gepland staan? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij zullen de auto dan bij je ophalen en weer terugbrengen.

Zijn de showrooms open?
Onze fysieke showrooms zijn tot nader order gesloten, wel zijn onze online showrooms 24/7 voor je geopend. Daarnaast staan onze gespecialiseerde verkopers zowel telefonisch als online voor je klaar.

Ik heb een afspraak in de showroom ingepland staan, maar de showroom is dicht, wat nu? 
Onze verkopers zullen contact met je opnemen om de desbetreffende afspraak met je door te nemen en zullen de mogelijkheden van de afspraak met je bespreken. Zo is het mogelijk om de afspraak telefonisch te laten plaats vinden of via teamviewer, Zoom, Skype, etc.

Ik heb een afspraak gepland staan om mijn nieuwe auto op te halen, wat nu?
Het is op dit moment nog niet duidelijk of het mogelijk is om uw nieuwe auto bij ons op te halen. Het is wel mogelijk dat wij de auto bij je op locatie komen leveren.

Ik heb een nieuwe auto besteld, wat nu? 
De verkoper waar je de auto bij hebt gekocht zal spoedig contact met je opnemen. Hierbij wordt de verwachte levertijd besproken en gekeken naar oplossingen bij mogelijke problemen.

Ik heb nog een andere vraag.
Graag adviseren wij je dan ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

THUIS BEZORGD 

Je bent van harte welkom in onze online showroom,  via onze carstore kun je eenvoudig een nieuwe Citroën, Fiat of DS kopen tegen de beste condities. Liever een occasion of demonstratie auto? Met een ruime voorraad van meer dan 250 (jong) gebruikte voertuigen over vier vestigingen is er keuze genoeg! Koop je nieuwe auto en krijg hem direct uit voorraad bij je thuis geleverd!


THUIS PROEFRIJDEN

Ook een proefrit behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak en komen met de auto van je keuze voorrijden en kun je vanuit je voordeur instappen. Het interieur van de auto wordt vóór en na gebruik gereinigd. Na de proefrit nemen wij de auto weer mee en doen wij je graag een  inruilvoorstel op maat.

THUIS OPGEHAALD

Onze thuisservice is er ook voor onderhoud. Wij komen je auto graag ophalen en brengen deze weer terug na de werkzaamheden in onze werkplaats. Je auto wordt met extra aandacht schoongemaakt en betalen kan natuurlijk contactloos.

Zonder risico te nemen met je gezondheid en die van anderen, zo profiteer je toch van het comfort en de service die je verdient. Natuurlijk is ook onze virtuele showroom 24/7 voor je geopend.

 

Bekijk vestigingen Online Showroom Acties Nieuw

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Ruesink nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.